fbpx

GOEDKOOPSTE VAN
VALKENSWAARD

Start nu

Goed dat jij ervoor hebt gekozen om bij ons aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelstellingen! Je kan bijna aan de slag met sporten. Via onderstaand inschrijfformulier kan jij jouw gegevens en wensen invullen. Na het versturen zal onze administratie jouw inschrijving zo snel mogelijk verwerken. Je krijgt een email als jouw inschrijving is afgerond. Een lidmaatschap afsluiten kan vanaf 16 jaar of ouder. Als je jonger bent dan 16 jaar, kan je nog geen lidmaatschap afsluiten.

Looptijd

De standaard looptijd van het lidmaatschap is 52 weken. De meeste mensen hebben deze tijd minimaal nodig om hun doelstelling(en) te behalen. Bij het jaarlidmaatschap is de looptijd één jaar en daarna opzegbaar met 30 dagen opzegtermijn. Wil je meer flexibiliteit? Kies dan voor de Flex optie. Met de Flex optie ben je duurder uit, maar kan je wel op elk moment je lidmaatschap opzeggen met inachtname van een opzegtermijn van 4 weken. Voor de flex optie betaal je €2,50 per week extra, dus €27,95 per 4 weken.

Eenmalige kosten

Bij Basic Fitness Valkencourt betaal je €25,- inschrijfgeld als je een lidmaatschap afsluit.  Daarnaast rekenen we eenmalige kosten (€12,50) voor de Technogym key die je van ons krijgt. Deze persoonlijke key heb je nodig om binnen te komen. Op de key zit €2,50 borg die je bij opzegging van je lidmaatschap weer terug kan vragen. Tot slot is het optioneel om bij ons voor €5,00 een slotje aan te schaffen voor de lockers. Je mag ook een eigen slotje gebruiken als je gebruik wilt maken van de lockers.

Inschrijving Basic Fitness