fbpx

GOEDKOOPSTE VAN
VALKENSWAARD

valkencourt premium

In Valkencourt Basic Fitness geniet je van een toptraining in een gloednieuwe club met eersteklas Technogym-apparatuur, en dat allemaal voor de meest betaalbare prijs in de regio. Nergens anders kun je zo voordelig sporten!

Maar stel je voor, je wilt meer faciliteiten, een superieure service en begeleiding ervaren. Maak dan een vrijblijvende afspraak om onze Premium Club te verkennen. Als lid van Valkencourt Premium profiteer je van een all-in tarief, waarmee je toegang hebt tot alle uitgebreide faciliteiten die onze club te bieden heeft. Denk hierbij aan live groepslessen, het zwembad en onze squash- en tennisbanen. Bovendien beschikken we over een uitgebreid wellnessgedeelte, waar je in alle rust kunt genieten van diverse sauna’s, een verwarmd zwembad op 30 graden, een zonnebank en een ontspannend bad.

 

Heb je al een lopend lidmaatschap bij Valkencourt Basic, maar overweeg je de overstap naar Valkencourt Premium? Dat is zeker mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Valkencourt Basic geloven we dat fitness voor iedereen toegankelijk moet zijn, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Onze Basic Club biedt de perfecte omgeving om je fitnessdoelen te bereiken, terwijl de Premium Club een uitgebreider scala aan voorzieningen en services biedt voor wie op zoek is naar een nog completere fitnesservaring. Welke club je ook kiest, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen op jouw fitnessreis.

Valkencourt