fbpx

GOEDKOOPSTE VAN
VALKENSWAARD

Begeleiding

Ben jij een fitness-beginner zonder ervaring? Weet je niet welke oefeningen het beste passen bij jouw doelen? Of ben je aan het revalideren na een blessure en zoek je geschikte oefeningen? Maak je geen zorgen – wij bieden de begeleiding die je nodig hebt!

Persoonlijk Trainingsschema voor Optimaal Resultaat

Heb je moeite om jezelf te motiveren en tot het uiterste te gaan? Weet je niet welke oefeningen het beste zijn om jouw doelen te bereiken? Ontdek dan de kracht van een persoonlijk trainingsschema! Onze op maat gemaakte schema’s richten zich op afvallen, conditie verbeteren, kracht opbouwen of algemene fitheid. Geïnteresseerd in een persoonlijk trainingsschema? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Professionele Fysiotherapie Ondersteuning

Binnen onze Premium Club staan drie ervaren fysiotherapeuten klaar om jou advies en ondersteuning te bieden bij blessures. Jouw gezondheid en welzijn staan bij ons voorop. Vraag in onze club naar de mogelijkheden en maak gebruik van de expertise van onze fysiotherapeuten om blessures te voorkomen en jouw fitnessreis soepel te laten verlopen.

Fitness Basic begeleiding