fbpx

GOEDKOOPSTE VAN
VALKENSWAARD

Bedankt!

Bedankt voor het afsluiten van een lidmaatschap.

Onze administratie zal jouw inschrijving zo spoedig mogelijk verwerken. Wij nemen contact met jou op als jouw inschrijving verwerkt is en jouw persoonlijke sleutel voor jou klaar ligt. Je kan  daarna direct starten met sporten!

1e incasso (!)
Het lidmaatschapsgeld zal per 4 weken geïncasseerd worden. Het 1e incassobedrag kan afwijken van het reguliere incassotarief. Dit heeft te maken met eventuele eenmalige kosten, jouw persoonlijke startdatum en onze standaard incassodatum. Mocht je hier vragen over hebben, dan kan je contact opnemen met administratie@valkencourt.nl

Persoonlijke sleutel
Het is noodzakelijk om jouw persoonlijke sleutel altijd mee te nemen als je gaat sporten. De sleutel geeft jou namelijk toegang om door het toegangspoortje te komen. Voor deze sleutel rekenen we eenmalig €12,50, waarvan €2,50 borg is die je aan het einde van je lidmaatschap terug kan vragen.

Slotje
Als je ervoor hebt gekozen om via ons een slotje aan te schaffen, dan ligt ook het slotje klaar voor jou. Heb je bij jouw inschrijving geen slotje aangeschaft, maar wil je er toch graag één aanschaffen? Dan is dit mogelijk via de Receptie van Health & Sports Club Valkencourt. Vraag ernaar op de Club.

Handtekening
Tot slot vragen wij jou om nog een handtekening te zetten onder het afgesloten contract voor onze administratie. De handtekening kan je direct op het contract zetten als jij jouw sleutel op komt halen. Het contract ligt uitgeprint voor je klaar.